Zde může být vaše reklama.

Těžký zápas 4. kolo: Sigmu čeká další sobotní noční, hraje v Edenu

4. kolo: Sigmu čeká další sobotní noční, hraje v Edenu

foto: Petr Pelíšek

09. 08. 2024 - 07:15

Ve 4. kole Chance ligy čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc opět zápas v sobotu s výkopem ve 20.00. Po domácí výhře nad Teplicemi (2:1) budou svěřenci trenéra Tomáše Janotky bojovat o další body v pražském Edenu proti Slavii. Půjde o souboj druhého se třetím v aktuální tabulce nejvyšší soutěže.

Duel dvou dosud neporažených celků má jasného papírového favorita, tím je Slavia. Ale ve sportu je možné vše, což chtějí Hanáci v konfrontaci se soupeřem, který má v kádru mnoho reprezentantů, ukázat. „Je to snový start. Mohli jsme mít ještě o dva body víc, ale to už bychom si bez pokory troufali až moc. V Budějovicích, v Liberci i s Teplicemi mohly vyhrát oba týmy. Je to na vlásku a ukazuje se, jak je soutěž vyrovnaná a týmy kvalitní. Teplice to ukázaly také. Sedm bodů je fantastický start, protože náš los vnímám jako krutý. Čeká nás Slavia, pak doma Boleslav a jedeme do Plzně. Je to vražedné a bodový zisk je pro naše mladé hráče důležitý, je to skvělá vzpruha a zkušenosti. Vítězstvími se získávají daleko lépe,“ řekl trenér SK Sigma Tomáš Janotka. „Kluky nenechám usnout na vavřínech. Nedovolím, abychom dostávali laciné góly ať už na tréninku nebo v zápasech. Chci, abychom vždycky udělali absolutní maximum. Přijdou ještě těžší zápasy, už v sobotu na Slavii nás čeká extra těžký zápas. Ale jsem rád, že se s tím kluci takhle perou. Na vítězné vlně se dobře pracuje. Na nás je, abychom se to pokusili udržet co nejdéle,“ podotkl.

Zápas SK Slavia Praha versus SK Sigma Olomouc začne v sobotu 10. srpna ve 20.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Jan Petřík, asistovat mu budou Jiří Kříž a Lukáš Machač.

Jak nastoupí:
Slavia Praha: Kinský – Holeš, Ogbu, Bořil – Masopust, Oscar, Prebsl, Diouf – Schranz, Provod – Chorý. Trenér Jindřich Trpišovský.
SK Sigma Olomouc: Stoppen – Hadaš, Dohnálek, Pokorný, Sláma – Navrátil, Spáčil, Breite, Zorvan, Fiala – Kliment. Trenér Tomáš Janotka.

Další články