Zde může být vaše reklama.

Pro tenis je ideální SK Véska

Pro tenis je ideální SK Véska

foto: archiv redakce

11. 07. 2019 - 15:28

Kousek od Olomouce lze najít mimořádně podmínky pro sportovní vyžití. Sportovní klub Véska je baštou tenisu, ale dají se tam bez potíží provozovat také další sportovní odvětví. A k tomu všemu je zde zajištěno vše potřebné na špičkové úrovni – od sportovišť přes regeneraci, stravování nebo ubytování.

V SK Véska mají ideální prostředí k tenisu nejen dospělí hráči od amatérů až po profesionály, ale vyžití zde můžou najít také děti a mládež. Klub pro ně připravil a připravuje hned několik možností, jak se naučit tenis a volný čas trávit v pohybu, aktivně, navíc v krásném prostředí.

Zkusit si sport, ve kterém jsou reprezentanti České republiky tradičně velmi úspěšní, si váš potomek může na Příměstském tenisovém táboře. Od 19. do 23. srpna se ve Vésce bude konat příměstský tábor zaměřený na tenis a golf. Ten je určen pro děti ve věku 5 – 18 let. Koná se denně od 8.30 do 17.30, strava a pitný režim zajištěny. Na programu je celkem 8 hodin tenisového tréninku, 3 hodiny tréninku golfu, 2 hodiny kondiční přípravy, samozřejmě rehabilitace, chybět bude také závěrečný miniturnaj.

Tenis zábavou, aneb sport na celý život. To není jen životní filozofie, ale také název tenisové školy, kterou nabízejí v SK Véska. Nábor dětí a mládeže se chystá v pondělí 9. září v 16.30. To ve Vésce rádi přivítají děti a mládež, každý se může přijít podívat a vyzkoušet si tenis na vlastní kůži. Ve Vésce nabízejí bezkonkurenční klubové zázemí, šest venkovních antukových kurtů, další tři kryté dvorce v hale, získání hráčského členství pro celou rodinu, to vše pod vedením týmu profesionálních trenérů ve složení Robert Rumler, Dušan Machovský, Michal Slavík a Darja Zeitlerová.

Bližní informace o obou akcích získáte na skveska.cz nebo na e-mailové adrese slavik@sksveska.cz, případně kontaktujte předsedu klubu Michala Slavíka na telefonním čísle +420 722 979 377.

Další články