Zde může být vaše reklama.

Hostování ze Sparty Útočník Juliš posílí kádr SK Sigma

Útočník Juliš posílí kádr SK Sigma

foto: sparta.cz

04. 02. 2020 - 12:03

Po čtyřech odchodech se v kádru SK Sigma Olomouc pro jarní část FORTUNA:LIGY přece jen objeví jeden hráč odjinud. Na hostování z pražské Sparty míří na Andrův stadion útočník Lukáš Juliš (1994). Ten se měl podle informací deníku Sport na Hané zapojit do přípravy dnes, tedy první tréninkový den po návratu z herního soustředění Sigmy v Turecku. Nejspíš se tak také stane.

Juliš by měl s týmem trenéra Radoslava Látala trénovat již dnes odpoledne, ale bude to za zavřenými dveřmi. „Ze strany SK Sigma Olomouc nebyl přesun Lukáše Juliše oficiálně oznámen, neboť jednání o jeho působení na Hané stále probíhají. Z tohoto důvodu dnes Lukáš k dispozici pro média nebude a trénink A-týmu bude pro média uzavřen. Jakmile budou všechny administrativní kroky související s přesunem Lukáše do Sigmy uskutečněny, bude tato informace oznámena. Poté bude možné rozhovory s hráčem uskutečnit,“ informovala média prostřednictvím emailu Alice Zbraňková, PR manager SK Sigma Olomouc.

Lukáš Juliš je rodákem z Chrudimi, hráčem pražské Sparty je od roku 2009. V nejvyšší soutěži debutoval v sezoně 2013/2014, zatím odehrál v šesti sezonách 60 zápasů, dal devět branek V minulém soutěžním ročníku byl na hostování v Bohemians. Reprezentoval v mládežnických kategoriích.

Další články